Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (Послуги медичного обслуговування населення (проведення періодичних медичних оглядів працівників закладів дошк

Дата: 18.06.2024 09:57
Кількість переглядів: 49

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування замовника: Поромівська сільська рада
  2. Код згідно з ЄДРПОУ замовника: 04333359
  3. Місцезнаходження замовника: 45311, Волинська область, Володимирський район, село Поромів, вулиця Центральна, будинок 1 Б.
  4. Конкретна назва предмета закупівлі: Послуги медичного обслуговування населення (проведення періодичних медичних оглядів працівників закладів дошкільної та середньої освіти)
  5. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності): код ДК 021:2015: 85110000-3 Послуги лікувальних закладів та супутні послуги.
  6. Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги UA-2024-06-17-010862-a
  7. Очікувана вартість предмета закупівлі: 160 000,00 грн. з ПДВ
  8. Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована виходячи з фактичної потреби замовника та ринкових цін на предмет закупівлі
  1. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: Послуги медичного обслуговування населення – 1033 людини.
  2. Місце поставки товарів або виконання робіт чи надання послуг: проведення медичних оглядів на території лікарні, що розташована в одному з населених пунктів Волинської області: м. Володимир, смт. Іваничі, м. Нововолинськ.
  3. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31.12.2024 року.
  4. Розмір бюджетного призначення за кошторисом відповідає очікуваній вартості: 161 000,00 грн. з ПДВ.
  5. Умови оплати: Оплата послуг здійснюється Замовником шляхом перерахування безготівкових коштів на розрахунковий рахунок Виконавця протягом 7-ми календарних днів з дня підписання Сторонами Акта наданих послуг.
  6. Джерело фінансування: Фінансування за рахунок коштів місцевого бюджету.
  7. Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: послуги медичного огляду мають відповідати:
    • Наказ МОЗУ 23.07.2002 № 280 «Щодо організації проведення обов'язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб»;
    • Наказ МОЗУ та МВСУ від 31.01.2013 №65/80 «Про затвердження Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів»
    • Наказ МОЗУ від 26.01.2024 №139 «Про затвердження Переліку категорій осіб, які для виконання окремих видів діяльності (робіт, професій, служби) з особливими вимогами до стану психічного здоров’я підлягають періодичному психіатричному огляду, та Змін до Порядку проведення попередніх, періодичних та позачергових психіатричних оглядів, у тому числі на предмет вживання психоактивних речовин»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь