Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поромівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації

Дата: 25.03.2024 15:32
Кількість переглядів: 24

Поромівська сільська рада

повідомляє

про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

«Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована за межами населеного пункту с.Шахтарське Поромівської сільської ради» 

(у зв'язку зі зміною цільового призначення)

 

       «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована за межами населеного пункту с.Шахтарське Поромівської сільської ради»  розроблено на виконання рішення Поромівської сільської ради №29/20 від 24.11.2023р. та №28/25 від 05.10.2023р. відповідно до чинних норм, правил, інструкцій та державних стандартів. Проект містить графічні та текстові матеріали.

      Розробка детального плану території земельної ділянки проводиться з метою розвитку малого та середнього бізнесу, кращого розпланування території, яка прилягає до проектованого об'єкту, уточнення містобудівних умов та обмежень. Планувальні рішення направлені на формування нового якісного архітектурно- планувального середовища, що сприятиме підвищенню комфорту життєдіяльності мешканців населеного пункту.

Розмір ділянки прийнятий при проектуванні складає -0,2400га.

Площа   забудови-0,1103га

Площа мощення та твердого покриття -0,0973га

Площа озеленення-0,0324га

Відсоток забудови -46%

Замовник – Поромівська сільська рада.

Розробник – фіз. особа–підприємець Кондратюк Валерій Миколайович м.Нововолинськ м-н Шахтарський,40.

       З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Поромівської сільської ради: понеділок-четвер з 8:00 до 16:45год., п'ятниця з 8:00 до 15:30год.

        Відповідальний: начальник відділу з питань архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони природного середовища Шевчук Ірина Петрівна.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до  25 березня 2024року в приміщенні сільської ради. Відповідно до ч.6 ст.21 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обгрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

    Громадські обговорення з презентацією проекту містобудівної документації: відбудуться  05 квітня 2024року о 14.00 год. в приміщенні Поромівської сільської ради 

 

https://rada.info/upload/users_files/04333359/528ce498c558237eecc9949302bf6563.pdf

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь