Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації

Дата: 19.01.2024 16:27
Кількість переглядів: 91

https://rada.info/upload/users_files/04333359/63e9667be9ff174253fc166df72ebba4.pdfФото без опису

Поромівська сільська рада

повідомляє

про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

«Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування магазину-складу, що розташована за межами населеного пункту с.Осмиловичі, Володимирського району Волинської області»

 

«Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування магазину-складу, що розташована за межами населеного пункту с.Осмиловичі, Володимирського району Волинської області» розроблено на виконання рішення Поромівської сільської ради №27/27 від 25.08.2023р. з визначенням всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами. Проект містить графічні та текстові матеріали.

Метою детального плану є уточнення планувальної структури, функціонального призначення, визначення параметрів забудови, встановлення лінії регулювання забудови, виявлення планувальних обмежень використання земельних ділянок згідно з державними будівельними та санітарними нормами, визначення містобудівних умов та обмежень з врахуванням інвестиційних намірів наступного освоєння території.

Розмір ділянки прийнятий при проектуванні складає -0,3171га.

Площа   забудови-0,0734га

Площа мощення та твердого покриття -0,1553га

Площа озеленення-0,0884га

Відсоток забудови -24%

Замовник – Поромівська сільська рада.

Розробник – фіз. особа–підприємець Кондратюк Валерій Миколайович м.Нововолинськ м-н Шахтарський,40.

       З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Поромівської сільської ради: понеділок-четвер з 8:00 до 16:45год., п'ятниця з 8:00 до 15:30год.

        Відповідальний: начальник відділу з питань архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони природного середовища Шевчук Ірина Петрівна.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до  16 лютого 2024року в приміщенні сільської ради. Відповідно до ч.6 ст.21 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обгрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

    Громадські обговорення з презентацією проекту містобудівної документації: відбудуться  29 січня 2024року о 10.00 год. в приміщенні Поромівської сільської ради 

 

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь