Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поромівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення

Дата: 23.10.2023 14:41
Кількість переглядів: 109

Поромівська сільська рада

повідомляє

про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації:

«Внесення змін до детального плану території земельної ділянки, яка перебуває в оренді дачного кооперативу масиву «Дачний»  Поромівської сільської ради Володимирського району Волинської області»

        «Внесення змін до детального плану території земельної ділянки, яка перебуває в оренді дачного кооперативу масиву «Дачний»  Поромівської сільської ради Володимирського району Волинської області» (заявник-Прадун Олександр Миколайович), виконано на замовлення Поромівської сільської ради та розроблено відповідно до чинних норм, правил, інструкцій та державних стандартів та згідно до прийнятого рішення сесії Поромівської сільської ради від 01.03.2023року № 23/25. Проєкт містить графічні та текстові матеріали. Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, призначених для дачної забудови. Проєктом розглядається земельна ділянка площею 0,5716га та 0,3220га.

Основні техніко-економічні показники об'єкта:

Територія ділянки проектування: 0,5716га та 0,3220га

В тому числі:

Площа забудови:

Складська будівля- 600,0кв.м.

Адміністративно-господарська будівля-325,0кв.м.

Майданчик для сміттєзбірників -50,0кв.м.

Дачний будинок -48,0кв.м.

 Замовник – Поромівська сільська рада Володимирського району Волинської області.

Розробник – КП Архітектурно-проектне бюро Луцького району м.Луцьк вул.Ковельська,53 Волинської області

       З матеріалами проєкту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Поромівської сільської ради: понеділок-п'ятниця з 8.00 до 16.45год.

        Відповідальний: начальник відділу з питань архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони навколишнього природного середовища Шевчук Ірина Петрівна.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються в період з 23 жовтня 2023року  по 22 листопада 2023року  в приміщенні сільської ради за адресою: село Поромів вул.Центральна буд.1-Б. Відповідно до ч.6 ст.21 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обгрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

    Громадські обговорення з презентацією проекту містобудівної документації: відбудуться  02 листопада 2023року о 15.00 год. в приміщенні Поромівської сільської ради. https://rada.info/upload/users_files/04333359/893221d34ccff422255c5bc2403fd0e5.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь