Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Поромівської територіальної громади

Дата: 07.09.2023 12:34
Кількість переглядів: 496

 

ПОРОМІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВОЛОДИМИРСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 РІШЕННЯ

07 вересня 2023 року                          с. Поромів                        78

 

Про визначення  виконавця  послуг з вивезення 

побутових  відходів на території  

Поромівської територіальної громади

 

Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про відходи», Постанови Кабінету Міністрів від 25 серпня 2023 р. № 918 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», рішення виконавчого комітету Поромівської сільської ради № 60 від 28 липня 2023 року «Про повторне оголошення конкурсу із визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Поромівської сільської ради», з метою впорядкування надання мешканцям Поромівської територіальної громади своєчасних, належної якості послуг з вивезення побутових відходів:

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Протокол засідання конкурсної комісії щодо визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Поромівської територіальної громади  від 04.09.2023 року3 (додається).

2. Визначити комунальне підприємство «Комунальне господарство Поромівської сільської ради» виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території Поромівської територіальної громади, строком на 12 місяців.

3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника  сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів Власюка В.В.

 

Сільський голова      Олег САВЧУК

 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішенням виконавчого комітету

Поромівської сільської ради

78 від 07.09.2023 року

 

ПРОТОКОЛ

Засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Поромівської сільської ради

 

04.09.2023            с. Поромів

 

Присутні:

  • Тюхта М.М. – заступник голови конкурсної комісії, староста Морозовичівського старостинського округу;

  • Редько А.Р. – секретар конкурсної комісії, головний спеціаліст-юрисконсульт.

 

Члени комісії:

- Шевчук І.П. – начальник відділу архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони навколишнього природного середовища;

- Вітичук Л.В. - староста Старолішнянського округу.

 

Відсутні:

  • Власюк В.В. – голова конкурсної комісії, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

Порядок денний:

  1. Про розгляд конкурсних пропозицій, що надійшли на підставі  оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг на збирання та вивезення побутових відходів на території Поромівської територіальної громади.

  2. Про результати визначення конкурсу.

 

  1. СЛУХАЛИ:

Редько Анну Романівну - секретаря конкурсної комісії, головного спеціаліста-юрисконсульта,  про початок повторно оголошеного конкурсу 28 липня 2023 року та роботу конкурсної комісії  з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Поромівської територіальної громади, про розгляд конкурсної пропозиції з визначення виконавця послуг на збирання та вивезення побутових відходів на території Поромівської територіальної громади, що надійшла на розгляд конкурсної комісії, а саме згідно журналу вхідної документації Поромівської сільської ради на участь в конкурсі надійшла одна пропозиція від КП  «Комунальне господарство Поромівської сільської ради», юридична адреса: 45311, Волинська область, Володимирський район, село Поромів, вулиця Центральна, 1Б, конверт із конкурсною пропозицією учасника надійшов до закінчення строку їх подання.

 

  1. СЛУХАЛИ:

Тюхту Миколу Миколайовича - заступника голови конкурсної комісії, старосту Морозовичівського старостинського округу який розповів членам конкурсної комісії про умови повторно оголошене  проведення конкурсу відповідно до вимог Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173.   Оголосив критерії оцінки  конкурсних пропозицій та перелік умов, які були передбачені Поромівською сільською радою для участі в конкурсі. Наголосив, що відповідно до Постанови КМУ № 918 від 25 серпня 2023 року «про затвердження Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових вдходів» у разі коли в конкурсі взяв участь лише один учасник і його пропозиція не була відхилена, строк на який він визначається виконавцем послу, повинен становити 12 місяців.

 

  1. СЛУХАЛИ

Редько Анну Романівну - секретаря конкурсної комісії, головного спеціаліста-юрисконсульта, наголосила, що під час розкриття конверту з конкурсною пропозицією перевірено наявність та правильність оформлення  документів, передбачених конкурсною документацією.

Цінова пропозиція учасника конкурсу на послуги становить:

Комунальне підприємство «Комунальне господарство Поромівської сільської ради»:

Тариф на послугу з поводження з побутовими відходами складає 189, 86 грн за 1 м3, або 25,0 грн. за 1 мешканця в місяць без ПДВ.

ПРОГОЛОСУВАЛИ:

«ЗА» - 4 чоловік

«ПРОТИ» - немає

За результатами проведеного голосування 4 з 4 присутніх членів віддали свій голос за конкурсну пропозицію надану КП «Комунальне господарство Поромівської сільської ради».

 

ВИРІШИЛИ: 

  1. Учасник конкурсу відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією, конкурсні пропозиції відповідають конкурсній документації по визначенню виконавця послуг на збирання послуг  та вивезення побутових відходів на території Поромівської територіальної громади.  Вважати конкурс з визначення  виконавця робіт з надання послуг з вивезення побутових відходів на території громади таким, що відбувся.

  2. Визначити переможця конкурсу на виконавця послуг на збирання та вивезення побутових відходів   на території Поромівської територіальної громади КП «Комунальне господарство Поромівської сільської ради».

  3. Визначити, що строк на який укладається договір на надання послуг з  вивезення  побутових відходів на території Поромівської територіальної громади  з переможцем  конкурсу повинен становити один рік, після чого організовується новий конкурс.

 

 

Тюхта М.М. – заступник голови конкурсної комісії, староста Морозовичівського старостинського округу

 

Редько А.Р. – секретар конкурсної комісії, головний спеціаліст-юрисконсульт

 

Шевчук І.П. – начальник відділу архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони навколишнього природного середовища

 

Вітичук Л.В. - староста Старолішнянського округу


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь