Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Третій відділ Володимир-Волинського територіального центру комплектування повідомляє

Дата: 03.01.2023 11:29
Кількість переглядів: 271

Третій відділ Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомляє про те, що кожен військовозобов’язаний чоловік повинен звернутись до ТЦК та СП, незалежно від того, чи отримав повістку для уточнення військово-облікових даних.

Наголошуємо, військовозобов’язаним громадянам віком від 18 до 60 років на час дії воєнного стану потрібно постійно мати при собі документи, що посвідчують особу, військово-облікові документи та на вимогу надавати їх для перевірки уповноваженим особам ТЦК та СП .

Військовозобов’язані чоловіки, які прибули в Іваничівську (Поромівську, Павлівську Литовезьку) територіальну громаду, для проживання з інших регіонів, повинні невідкладно звернутись до Третього відділу Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, смт. Іваничі вул. Незалежності 14, щоб стати на військовий облік.

Серед наших громадян чимало тих, хто порушує вимоги законодавства про військовий обов'язок та військову службу. Військовослужбовцям ТЦК та СП доводиться проводити додаткові заходи з оповіщення, зокрема і в громадських місцях, та особисто нагадувати таким особам про їх обов'язок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь