Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Поромівській громаді створили добровільне пожежне формування

Дата: 02.12.2022 17:12
Кількість переглядів: 159

Всі добровольці, працюють на своїй роботі, а за потреби, збираються й виїжджають за сигналом тривоги, – розповів Суспільному учасник добровольчого пожежного формування Василь Власюк.

До пожежного формування Поромівської громади увійшли 25 людей: двоє професійних рятувальників, решта – місцеві жителі.

Фото без опису

Пожежну машину для добровільної бригади Поромова передали партнери з Польщі. Вони також допомогли з амуніцією й технічними засобами. За прикладом польських добровільних формувань планують налагодити роботу й волиняни. Водій Віталій Мурмиль каже: довелося навчитися працювати на цій техніці. Самі й ремонтують її.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

Голова Поромівської громади Олег Савчук – також входить до пожежного добровільного формування. Розповідає: задум його створити був ще до війни, але не було ні потрібної техніки, ні екіпірування. У планах, – каже голова громади, – взяти на постійну роботу водіїв, які б цілодобово чергували в пожежній частині. Поки все це вони роблять на власному ентузіазмі.

На території Володимирського району ще одна добровільна пожежна дружина є в Зимнівській громаді, — каже керівник Володимирського райуправління Державної служби надзвичайних ситуацій В’ячеслав Процюк. Такі формування можуть швидше реагувати на надзвичайні ситуації.

"Час доїзду наших підрозділів триваліший, вони можуть значно швидше приїхати на ліквідацію чи стримати розповсюдження пожежі. Саме в такий час люди згуртувались і розуміють, що від них багато що залежить", – говорить В'ячеслав Процюк.

Інформація з сайту: https://suspilne.media/329928-zbirautsa-ta-viizdzaut-za-signalom-ak-pracuut-dobrovilni-pozezni-formuvanna-na-volini/

https://www.youtube.com/watch?v=nQJ1dOqNsi0&ab_channel=%D0%A1%D1%83%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B5%D0%9B%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь