Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про проведення публічного громадського обговорення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Поромівської сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Поромівської громади

Дата: 29.09.2022 10:07
Кількість переглядів: 217

Відділ архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони навколишнього природного середовища повідомляє про проведення громадського обговорення проєкту рішення Поромівської сільської ради «Про затвердйження Правил благоустрою території населених пунктів Поромівської територіальної громаді Володимирського району Волинської області» та аналізу його регуляторного впливу (далі – АРВ).

Відділом архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони навколишнього природного середовища розроблено даний проєкт рішення з метою приведення нормативного акту у відповідність до вимог законодавства України та врегулювання відносин, що виникають у сфері благоустрою населених пунктів і створення сприятливого для життєдіяльності людини, довкілля, збереження і охорону навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Поромівської територіальної громади.

Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про благоустрій населених пунктів» та Типові правила благоустрою територій населених пунктів, затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку,будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310.

Запропонований для розгляду проєкт регуляторного акту встановлює чіткі вимоги до організації роботи підприємств, організацій, установ, приватних підприємців, мешканців міста при виконанні робіт та заходів з благоустрою населених пунктів, створення умов щодо захисту і відновлення сприятливого для життєдіяльності середовища, захист довкілля, покращення санітарного стану міста, збереження об’єктів та елементів благоустрою, у тому числі зелених насаджень, їх раціонального використання, належне утримання та охорона.

Ознайомитись з проєктом регуляторного акта та АРВ можна на офіційному веб-сайті Поромівської сільської ради: https://poromivska-gromada.gov.ua/ в модулі «Обговорення регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються від громадян населених пунктів Поромівської територіальної громади, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань в письмовій формі з 30.09.2022 по 30.10.2022 р. за адресою: вул. Центральна, , с. Поромів, 45311, або на електронну адресу: porom-rada@ukr.net .

Консультації з питання, яке винесено на громадське обговорення, надаються за телефоном:

(03372) 96 7 40 - Відділ архітектури, містобудування, земельних ресурсів та комунальної власності і охорони навколишнього природного середовища 

(097) 703 2136 – Головний спеціаліст-юрисконсульт Поромівської сільської ради

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь