Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюдення проектів регуляторних актів

Дата: 20.05.2022 14:49
Кількість переглядів: 197

Повідомлення про оприлюднення проектів  регуляторних актів

  Фінансовий відділ Поромівської  сільської ради, з метою дотримання  вимог бюджетного та податкового законодавства, підготовив проекти регуляторних актів  – рішень  Поромівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Поромівської сільської ради», які  регулюватимуть  економічні відносини, пов’язані з нарахуванням та сплатою  місцевих податків і зборів. Дані рішення будуть  застосовуватись з 01 січня 2023 року податкового (звітного) року.

Водночас, повідомляємо, що 20  травня 2022 року на інформаційному інтернет-порталі Поромівської  сільської ради  в розділі «Регуляторна політики» оприлюднений вищезазначений проект регуляторного акту.

Фінансовий відділ Поромівської сільської ради є розробником даного проекту регуляторного акту та буде протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту (до 22 червня 2022 року включно) приймати пропозиції та зауваження до нього. Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Волинська область, Володимир-Волинський район, с.Поромів, вул. Центральна, 1б, 45311, porom-rada@ukr.net.

В листах необхідно зазначити й контактну інформацію. Пропозиції та зауваження, які надано анонімно, розглядатись не будуть.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь