Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено інструктаж для добровольців формувань цивільного захисту

Дата: 12.05.2022 15:46
Кількість переглядів: 359

 11 травня у Володимир-Волинському районі співробітниками Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області спільно із  представниками навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Волинської області та Нововолинським відділенням Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  було організовано та проведено інструктаж для добровольців формувань цивільного захисту, який включає забезпечення безпеки праці під час проведення аварійно-рятувальних робіт, особливостей їх виконання, поведінки осіб добровільного формування в умовах збройної агресії російської федерації та   навчання з надання домедичної допомоги . 

Усім присутнім добровольцям за результатами інструктажу було видано відповідний документ.

        Зазначені формування утворюються на тимчасовій основі місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування.
          Порядок залучення  добровільних формувань та обсяги допоміжних робіт для добровільних формувань цивільного захисту визначаються органом, який утворив таке формування.

        До складу добровільних формувань цивільного захисту на добровільних засадах включаються громадяни України, які за станом здоров’я   придатні до військової служби та не досягли граничного віку перебування військовозобов’язахих у запасі другого розряду.

        Щоб долучитися  до добровільних формувань цивільного захисту необхідно заповнити анкету на сайті  https://dmpo.dsns.gov.ua/ в розділі «Я прагну стати добровольцем»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь