Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ  

Дата: 08.02.2022 14:49
Кількість переглядів: 277

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ  

                                            UA-2022-02-03-011846-b

Найменування замовника: Поромівська сільська рада

Найменування предмета закупівлі: Філе курятини, четвертина курятини

Код національного класифікатора України ДК 021:2015: 15110000-2 «М’ясо»

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, вимогам Закону України  «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ДСТУ, ТУ, не містити ГМО, шкідливих та небезпечних добавок. Учасник-переможець зобов’язується виконувати вимоги Закону України «Вимоги та Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах», затвердженої Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227 (зі змінами) в частині обов’язків суб’єктів підприємницької діяльності, що постачають товари, а також Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» (зі змінами) та наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2012  № 548 «Про затвердження Мікробіологічних критеріїв для встановлення показників безпечності харчових продуктів», безпечність харчових продуктів відповідає ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів» або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”.

    Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість визначена за результатами проведення моніторингу цін, шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, в електронній системі закупівель «Prozorro» тощо та  складає: 421 539, 00 грн з ПДВ.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: визначено  відповідно до розрахунків очікуваної вартості філе курятини, четвертини курятини на  2022 рік.  Придбання даного товару передбачено за рахунок коштів місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь