Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 08.02.2022 14:42
Кількість переглядів: 269

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ  

                                            UA-2022-01-20-004562-b

Найменування замовника: Поромівська сільська рада

Найменування предмета закупівлі: Розподіл природного газу

Код національного класифікатора України: ДК 021:2015: 65210000-8 Розподіл газу»

       Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Якість природного газу, що передається Оператором ГРМ Споживачу на межі балансової належності його об'єкта, має відповідати вимогам, встановленим Кодексом газорозподільних систем.

Величина тиску природного газу на межі балансової належності Споживача повинна відповідати значенням, визначеним в нормативних документах.

Чисельні значення фізико-хімічних показників природного газу, які заносяться до баз даних обчислювачів та/або коректорів об'єму газу. Оператор ГРМ доводить до відома Споживача (за виключенням випадків, коли комерційний вузол обліку Споживача організований на базі побутового лічильника газу) з періодичністю, визначеною Кодексом газорозподільних систем.

Перевірка величини тиску та/або якісних показників природного газу здійснюється Оператором ГРМ на підставі письмової заяви Споживача. У разі надходження такої заяви Оператор ГРМ зобов'язується направити свого представника за місцем виклику протягом двох робочих днів у містах і п'яти календарних днів у сільській місцевості в узгоджений зі Споживачем час.

Порядок визначення чисельних значень фізико-хімічних показників (характеристик) природного газу та врегулювання спірних питань між Сторонами щодо їх визначення чи невідповідності здійснюється відповідно до вимог Кодексу газорозподільних систем.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувана вартість визначена на підставі закупівельних цін попередніх періодів (2021р.),орієнтуючись на тарифи та  за величиною річної замовленої потужності   на 2022 р., що розрахована для місячної плати  і складає 9874,39 м 3 у сумі 223 240,42 грн з ПДВ.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: визначено  відповідно до розрахунків очікуваної вартості-очікувана вартість визначена на підставі закупівельних цін попередніх періодів (2021р.) ,орієнтуючись на тарифи та  за величиною річної замовленої потужності   на 2022 р., що розрахована для місячної плати  і складає 9874,39 м 3 у сумі 223 240,42 грн з ПДВ.

 Придбання даного виду послуг передбачено за рахунок коштів місцевого бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь