Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету Поромівської сільської ради 12 січня 2022 року 

Дата: 08.02.2022 14:27
Кількість переглядів: 401

 

 

ПОРОМІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОГО  РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

12 січня 2022 року                                с. Поромів                                      №1

 

Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії

ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь»

 

   Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про теплопостачання» та Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку розрахунку середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №679, враховуючи затверджені та оприлюднені, Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України 24.12.2021 року, середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, звернення ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» щодо встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, виконавчий комітет Поромівської сільської  ради ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії, що виробляється ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» на установках з використанням альтернативних (нетрадиційних або поновлювальних) джерел енергії, які розташовані за адресою: Волинська область, Володимир-Волинський район, с. Будятичі, вул. Івана Франка, 14, приміщення ДНЗ «Нововолинський ЦПТО», в розмірі 2 658,48 грн. за 1 Гкал (без ПДВ), що становить 90% від середньозваженого тарифу по Волинській області (2 953,87 грн.). 
  2. Вищевказаний тариф на виробництво теплової енергії затвердити на 2022 рік.
  3. У разі зміни, протягом установленого строку дії, середньозважених тарифів  на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів, проводити коригування тарифів, але не частіше одного разу на квартал.
  4. Дане рішення набирає чинності з моменту його прийняття.
  5. Рішення виконавчого комітету Поромівської сільської ради №8 від 30 січня 2019 року «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» та №62 від 05.09.2019 року «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 30.01.2019 року №8 «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» вважати такими, що втратили чинність.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Савчука О. В.

 

 

Сільський  голова                                                                               Олег САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь