Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету Поромівської сільської ради 12 січня 2022 року 

Дата: 08.02.2022 14:27
Кількість переглядів: 352

 

 

ПОРОМІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОГО  РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

12 січня 2022 року                                с. Поромів                                      №1

 

Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії

ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь»

 

   Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про теплопостачання» та Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку розрахунку середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №679, враховуючи затверджені та оприлюднені, Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України 24.12.2021 року, середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, звернення ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» щодо встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, виконавчий комітет Поромівської сільської  ради ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити тарифи на виробництво теплової енергії, що виробляється ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» на установках з використанням альтернативних (нетрадиційних або поновлювальних) джерел енергії, які розташовані за адресою: Волинська область, Володимир-Волинський район, с. Будятичі, вул. Івана Франка, 14, приміщення ДНЗ «Нововолинський ЦПТО», в розмірі 2 658,48 грн. за 1 Гкал (без ПДВ), що становить 90% від середньозваженого тарифу по Волинській області (2 953,87 грн.). 
  2. Вищевказаний тариф на виробництво теплової енергії затвердити на 2022 рік.
  3. У разі зміни, протягом установленого строку дії, середньозважених тарифів  на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб відповідної категорії споживачів, проводити коригування тарифів, але не частіше одного разу на квартал.
  4. Дане рішення набирає чинності з моменту його прийняття.
  5. Рішення виконавчого комітету Поромівської сільської ради №8 від 30 січня 2019 року «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» та №62 від 05.09.2019 року «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 30.01.2019 року №8 «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТзОВ «Українська Теплогенеруюча Компанія «ЕСКО-Волинь» вважати такими, що втратили чинність.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Савчука О. В.

 

 

Сільський  голова                                                                               Олег САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь