Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік

Дата: 13.04.2021 08:54
Кількість переглядів: 406

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Поромівська сільська рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення сільської ради та аналізу регуляторного впливу:

Стислий виклад змісту проєкту регуляторного акту:

Проєктом рішення Поромівської сільської ради «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік на території Поромівської сільської ради» передбачається встановити ставки та пільги зі сплати земельного податку, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

Розробник проєкту регуляторного акту: Проєкт розроблений постійною комісією з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи Поромівської сільської ради та постійною комісією з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Поромівської сільської ради.

Поштова та електронна адреса розробника, до якого надсилаються зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акту: 45311, Волинська область, Іваничівський район, с. Поромів, вул. Центральна, 1 Б, e-mail: porom-rada@ukr.net, тел.: (03372) 96-7-40.

Інформація про спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу: Проєкт рішення Поромівської сільської ради разом з аналізом регуляторного впливу розміщений на офіційному сайті Поромівської сільської ради  http://www.poromivska-gromada.org.ua/ у розділі «Регуляторна політика».

Інформація про строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань: Зауваження і пропозиції до проєкту рішення Поромівської сільської ради приймаються протягом одного календарного місяця з дати оприлюднення проєкту та аналізу регуляторного впливу до 15 травня 2021 року.

Інформація про спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій: Зауваження та пропозиції до проєкту рішення Поромівської сільської ради надсилати на електронну та поштову адреси протягом встановленого строку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь