Поромівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №11 «Рішення одинадцятої чергової сесії Поромівської сільської ради»

Кількість переглядів: 122

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Поромівська сільська рада             

ВИРІШИЛА:

Затвердити для розгляду на засіданні одинадцятої чергової сесії сільської ради восьмого скликання наступний порядок денний:

  1. Про затвердження порядку денного одинадцятої чергової сесії Поромівської сільської ради восьмого скликання.
  2. Про План з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  3. Про затвердження Стратегії розвитку  освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Поромівської сільської ради на 2022-2027 роки.
  4. Про затвердження цільової соціальної програми відпочинку та оздоровлення дітей Поромівської сільської ради на 2022-2027 роки.
  5. Про затвердження Програми інформатизації Поромівської сільської ради на 2022-2024 роки.
  6. Про затвердження Програми покращення функціонування Іваничівської державної податкової інспеції Головного управління ДПС у Волинській області на 2022 рік.
  7. Про затвердження Програми Фінансової підтримки 6 Волинського Прикордонного загону «В/Ч 9971» на 2021 рік.
  8. Про створення медичних пунктів тимчасового базування та затвердження Положення про медичний пункт тимчасового базування на території Поромівської сільської ради.
  9. Про внесення змін до складу тендерного комітету Поромівської сільської ради.
  10. Про надання матеріальної допомоги на лікування.
  11. Про надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових проблем, усунення наслідків пожежі.
  12. Про надання матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових проблем, придбання дров.
  13. Про надання матеріальної допомоги у зв’язку з призовом на строкову військову службу в Збройні Сили України.
  14. Про надання матеріальної допомоги на поховання.
  15. Про надання матеріальної допомоги на поховання від хвороби COVID-19.
  16. Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 року №2/18 "Про бюджет сільської ради на 2021 рік".
  17.  Про прогноз бюджету Поромівської сільської територіальної громади на 2022-2024 роки
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального садівництва
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського використання.
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо     відведення земельної ділянки у приватну власність для індивідуального гаражного будівництва.
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.
  23.  Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості) на невитребувані (нерозподілені) земельні частки(паї).
  24. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.
  25. Про передачу земельної ділянки у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд(присадибна ділянка).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність для ведення особистого селянського господарства.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) на земельну частку(пай).
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва та передачу її у приватну власність.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства та передачу її у приватну власність.
  33.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування та передачу її у комунальну власність.
  34. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва і обслуговування складських приміщень
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
  37. Про надання матеріальної допомоги для придбання шкільної форми дітям сиротам позбавлених батьківського піклування.
  38. Про звернення депутатів Поромівської сільської ради восьмого скликання щодо термінового напрацювання механізму підтримки аграріїв через різке подорожчання природного газу.
  39. Про звернення депутатів Поромівської сільської ради восьмого скликання щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

40.   Про різне.

 

 

Сільський голова                                                                            Олег САВЧУК  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь